
طرز تهیه کوکو ی مرغ با زرشک و طعم فوق العاده
مواد لازم برای کوکو ی مرغ با زرشک
- سینه مرغ :یک عدد
- پیاز متوسط :2 عدد
- تخم مرغ:4 عد
- نمک و زردچوبه :به مقدار لازم
- زرشک :در صورت تمایل
- زعفران :در صورت تمایل
طرز تهیه کوکو ی مرغ با زرشک
ابتدا باید مرغ را به همراه یک عدد پیاز و مقداری نمک و زردچوبه آب پز کنید.
وقتی مرغ کاملا پخت، آن را صاف کنید و بگذارید تا سرد شود.
بعد آن را کاملا ریز ریز کنید.
پیاز را خلالی یا نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود.پیاز داغ آماده شده را داخل یک صافی بریزید تا روغنش جدا شود و پیازها خنک شوند.
سپس پیازها را به همراه مقداری نمک و زردچوبه به مرغ پخته و ریش ریش شده اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله تخم مرغ ها را هم به مواد مخلوط شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد کوکو باید حالت شل داشته باشد.
تابه مناسبی را انتخاب کنید و مقدار کمی روغن در آن بریزید و بگذارید تا داغ شود.
سپس مواد کوکو را در تابه بریزید و در تابه را ببندید و بگذارید با حرارت متوسط کوکو کاملا مغز پخت شود.بعد از حدود ده دقیقه اگر یک طرف کوکو سرخ شده ، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
اگر دوست داشتید میتوانید به مواد کوکو زرشک و زعفران هم اضافه کنید.
کوکو ی مرغ با زرشک
نکات تکمیلی در مورد کوکوی مرغ
کوکوی مرغ جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .