
دستور پخت “کوفته ریزه مرغ” با گردو به همراه نکات مهم آن
مواد لازم برای کوفته ریزه مرغ با گردو
طرز تهیه کوفته ریزه مرغ با گردو
ابتدا گوشت مرغ را چرخ نموده و پیاز، گردو، نان تست و برگهای گشنیز را ریز خرد کنید. سپس همه مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و زیره، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه نمایید.
مواد را بخوبی مخلوط کرده و کمی ورز دهید سپس آن را به شکل توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در یک بشقاب بچینید و برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
آرد را در کاسه ای بریزید و کنار دستتان بگذارید، تابه یا قابلمه نسوزی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.
کوفته ها را ابتدا در آرد بغلطانید سپس داخل روغن داغ بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید، تا هم مغز پخت شده و هم برشته و طلایی شوند.
در آخر کوفته ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات دلخواه تزیین نموده و با نان پیتا سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته ریزه مرغ
کوفته ریزه مرغ جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوفته ریزه مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .