
تکنیک های پخت “کوفته تبریزی گیاهی” ساده و مجلسی
مواد لازم برای کوفته تبریزی گیاهی
- لپه - 2پیمانه
- برنج - 1 پیمانه
- آرد نخودچی - نصف پیمانه
- گوجه فرنگی - 6عدد
- سبزی شامل گشنیز، جعفری، شوید، ترخون و مرزه - 1کیلو
- آلو و گردو - به تعداد لازم
- روغن زیتون - به مقدار دلخواه
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه ، زیره سیاه - به مقدار کافی
طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی
برای پخت کوفته تبریزی باید ابتدا لپه را تمیز کنید و از چند ساعت قبل خیس کنید و بعد از اینکه یکی دوبار آب آن را عوض کردید با کمی آب بپزید.سبزی ها را هم پس از تمیز کردن و شستن ریز خرد کنید. برنج را هم بپزید و با لپه ،آرد نخودچی، مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و زیره سیاه چرخ کنید.سپس سبزی ها را به مواد چرخ شده اضافه کنید و خوب ورز دهید. وقتی مواد خوب به خرد هم رفتند و به راحتی توانستید یک گلوله گرد ازش درست کنید با دستتان چند گلوله بزرگ از آن درست کنید و داخلش رو آلوچه یا گردو بگذارید و کاملا گردش کنید.
گوجه فرنگی ها را رنده کنید و با مقداری آب و نمک و فلفل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند و بعد کوفته ها را به آرامی داخل سس نه چندان غلیظ قرار دهید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا سس به آرامی بجوشد و جا بیفتد. کوفته آماده شده را با کمی روغن زیتون سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی گیاهی
کوفته تبریزی گیاهی جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته تبریزی گیاهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .