
کوفته برنجی خرمایی را با سبک جدید و خوشمزه تهیه کنید
مواد لازم برای کوفته برنجی خرمایی:
طرز تهیه کوفته برنجی خرمایی
برنج خیس خورده شده را در آب جوش بریزید و وقتی نیم پز شد ، آن را آبکش کنید و بعد روی پارچه ای پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود و برنج خشک شود.
بعد آن را آسیاب کنید.
سپس پودر برنج آسیاب شده را به همراه گوشت چرخ کرده ، سبزی های معطر ، مقداری نمک و فلفل ، و یک عدد پیاز رنده شده با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
بعد تخم مرغ را هم به مواد گوشت اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را بدست آورد.
اگر مواد شل بود میتوانید به آن یکی دو قاشق غذاخوری آرد نخود چی اضافه کنید.
در مرحله بعد باید سس کوفته ها را درست کرد .
به این ترتیب که داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و داخل روغن تفت دهید و به پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی ، مقداری نمک ، فلفل و زعفران اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ بگیرد.
سپس داخل قابلمه 2 لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا بجوشد.
در این فاصله از مواد گوشت به اندازه یک نارنگی جدا کنید و 2 عدد از خرماها را وسط مواد گوشت بگذارید و آن را جمع کنید و گرد کنید.
بعد کوفته ها را به آرامی داخل سس در حال جوش بریزید وقتی آب داخل قابلمه به نصف لیوان رسید ، حرارت را خاموش کنید.
دقت کنید در فاصله پخت کوفته ها در قابلمه باز باشد و حرارت خیلی بالا نباشد.
کوفته های آماده شده را در ظرف دلخواهتان سرو کنید و با برش های لیمو و جعفری تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته برنجی خرمایی
کوفته برنجی خرمایی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته برنجی خرمایی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .