کره بادام زمینی

آموزش فوق العاده و مرحله به مرحله تهیه “کره بادام زمینی”

کد مطلب : 20853تعداد نظرات : 2 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
یکی از کره های بسیار خوشمزه و پر خاصییت “کره بادام زمینی” است که بسیار مقوی و در عین چرب بودن هیچ چربی خطرناکی ندارد.این کره در عین گران بودن بسیار بسیار آسان تهیه می شود.

مواد لازم برای کره بادام زمینی

کره

طرز تهیه کره بادام زمینی

ابتدا پوست بادام زمینی ها را بگیرید و داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه ای با حرارت ملایم تفت دهید.

وقتی بادام ها کمی ترد و طلایی شدند از روی حرارت بردارید و داخل دستگاه میکسر بریزید و بعد به آن مقداری نمک اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از خرد شدن بادام های بو داده شده روغن مایع را به آن اضافه کنید و میکسر را روشن کنید تا بادام ها بافتی نرم و خمیری پیدا کنند.

در حین میکس شدن چند بار با قاشق مواد را هم بزنید تا بادام ها له تر شوند.

کره بادام زمینی آماده شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

در صورت تمایل میتوانید به کره بادام زمینی مقداری عسل اضافه نمایید.

کره بادام زمینی

روش درست کردن کره بادام زمینی

نکات تکمیلی در مورد کره بادام زمینی

کره بادام زمینی جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کره بادام زمینی ، طرز تهیه کره بادام زمینی

4.6165
این مطلب مفید بود ؟15213
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
2 نظر به ثبت رسیده است
ناشناس1396-03-13
عالی
41
ناشناس1396-09-12
خوشمزه
40
وبگردی