
چاشنی زنجبیل و سیر را چگونه در خانه درست کنیم؟
کد مطلب : 15841تعداد نظرات : 2 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
چاشنی زنجبیل و سیر مزه فوق العاده به کباب های گوشتی می دهد و طبعی گرم دارد.
مواد لازم چاشنی زنجبیل و سیر
- سیر ساتوری شده : 110 گرم
- ریشه زنجفیل رنده شده : 110 گرم
- روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه چاشنی زنجبیل و سیر
ریشه زنجبیل رنده شده را با سیر خرد شده در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.
بعد به ترکیب آماده شده کم کم روغن زیتون را اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.چاشنی زنجبیل و سیر آماده شده را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد چاشنی زنجبیل
چاشنی زنجبیل جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه



موهای زاید پشت لب را با یک ادویه محو کنید + روش
ادویه هایی که بیش از یک ادویه فایده دارند
مراقب عوارض جدی و خطرناک دارچین باشید
به راحتی شوری غذایتان را از بین ببرید + آموزش
ادویه ای که ورم دست و پا را فورا درمان می کند
تاحالا از این زاویه به ادویه کاری نگاه کرده بودید ؟
نابودی چربی شکم و پهلو با چند مدل ادویه
ادویه های لاغر کننده برای شما که چاق هستید