
“پونزو” چاشنی غذاهای ژاپنی است که با استفاده از آن طعم بسیار خوبی به غذاهای خود می دهند.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم برای چاشنی پونزو
- سس سویا : 2 قاشق غذاخوری
- سرکه برنج : 1 قاشق غذاخوری
- آب میوه تازه یکی از مرکبات : 1 قاشق غذاخوری
- آب : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه چاشنی پونزو
سرکه برنج را به همراه آب میوه تازه در یک کاسه مخلوط کنید و بعد به آنها سس سویا و آب را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . چاشنی مورد نظر را روی انواع غذاها مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد پونزو
پونزو جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .