
طرز تهیه “پوند کیک وانیلی” ساده و خانگی
مواد لازم برای پوند کیک وانیلی
- کره:225 گرم
- آرد:2 پیمانه
- شکر :1 پیمانه
- تخم مرغ بزرگ :4 عدد
- وانیل :1/2 قاشق چای خوری
- نمک :1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه پوند کیک وانیلی
کره را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.
ابتدا کره و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و با دور تند هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و به زدن ادامه دهید تا مواد بخوبی با هم مخلوط گردد.
در مرحله بعد آرد ، نمک و وانیل را با هم مخلوط نموده و به مواد فوق اضافه کنید و با دور کند آن ها را مخلوط نمایید.
قالب مخصوص کیک صبحانه را با کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید، سپس مایه کیک را بریزید.
قالب را برای یک ساعت در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.
برای چک کردن پخت کیک یک خلال دندان را داخل آن فر کنید اگر تکه های کیک به آن نچسبید نشانه پخت کامل کیک است.
بعد از اینکه کیک کاملا پخت آن را از فر بیرون آورید و اجازه دهید خنک شود، بعد از حدود یک کیک را برش زده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پوند کیک وانیلی
پوند کیک وانیلی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15دقیقه میباشد .
پوند کیک وانیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .