
آموزش تهیه سریع و آسان “پنکیک لیمو” و پنیر خامه ای
مواد لازم برای پنکیک لیمو و پنیر خامه ای
طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای
ابتدا سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا پف کند و از ظرف بیرون نریزد.
سپس زرده تخم مرغ را با شکر ، نمک ، پنیر و 56 گرم کره نرم با هم مخلوط کنید و هم بزنید. بعد آرد را هم به مخلوط یکدست شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید.
بعد از اینکه آرد مخلوط شد،آویشن و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر هم سفید را به آرامی به بقیه مواد مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید.
سپس ماهیتابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و یک قاشق غذاخوری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.
از مایه آماده شده به اندازه یک چهارم پیمانه بردارید و داخل ماهیتابه بریزید تا بپزد. بعد از 5 دقیقه که حباب روی سطح پنکیک دیده شد ، میتوانید آن را برگردانید و بگذارید تا 3 دقیقه دیگر ، طرف دیگر آن بپزد و طلایی رنگ شود. اگر تمایل داشتید میتوانید روی پنکیک را بلافاصله بعد از پخت پودر قند بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد پنکیک لیمو
پنکیک لیمو جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پنکیک لیمو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .