
طرز تهیه “پلو زعفرانی” با مرغ ؛ ویژه میهمانی های شیک
مواد لازم برای پلو زعفرانی
طرز تهیه پلو زعفرانی با مرغ
ابتدا برنج را بشویید و به مدت چند ساعت در آب و مقداری نمک خیس کنید.دقت کنید آب برنج به اندازه برنج کته ای باشد.
در این فاصله مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
پیاز دیگری را نگینی خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را به همراه مقداری زردچوبه در روغن تفت دهید.
در حین تفت پیاز ، سیر، زیره و میخک را هم اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
بعد فلفل دلمه ای را به بقیه مواد اضافه کنید.
سپس مرغ پخته شده را بدون آب مرغ به مواد تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
برنج خیس داده شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و داخل آن مقداری زعفران و فلفل بریزید.
وقتی آب برنج تمام شد ، حرارت را کم کنید تا برنج بعد از 45 دقیقه دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد پلو زعفرانی
پلو زعفرانی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
پلو زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .