
طرز تهیه “پای براونی گردو” خوشمزه به همراه نکات مهم آن
کد مطلب : 22019زمان مطالعه : 1 دقیقه
“پای براونی گردو” یک دسر خوشمزه و مقویست که از گردوی خردشده ، شکلات و تخم مرغ تشکیل شده است.
مواد لازم برای پای براونی گردو
طرز تهیه پای براونی گردو
ابتدا کره را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
سپس شکلات را افزوده و بگذارید ذوب شود سپس آن را کنار بگذارید تا خنک گردد.
تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
در ادامه گردو و شکلات آب شده را اضافه نموده و هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شود.
خمیر پای را در قالب پهن کرده و مایه براونی را روی آن بریزید.
قالب را برای حدود 55 دقیقه در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده بگذارید تا پای براونی بپزد.
نکات تکمیلی در مورد پای براونی گردو
پای براونی گردو جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پای براونی گردو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .