
طرز تهیه پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل
مواد لازم برای پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل
- سینه مرغ:300 گرم
- خلال پسته:100گرم
- زیتون:12 عدد
- پاستای فرمی:200 گرم
- سیر:4 حبه
- ریحان:5 ساقه
- پنیر پارمسان:2 قاشق چای خوری
- پودر پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای ):2 قاشق چای خوری
- سس گوجه فرنگی:3 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل ، شکر ، پودرسیر ، آویشن و روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل
ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش نمایید.مرغ را با مقداری روغن، نمک ، فلفل ، پاپریکا و پودر سیر مخلوط کرده و گریل نمایید.
بقیه مواد را در آسیاب کن بریزید و تا خرد شده و با هم ترکیب شوند. سپس در یک تابه بزرگ بریزید و پاستای پخته شده را هم اضافه کرده و با مقداری روغن زیتون تفت دهید.
پاستای زیتون را در ظرف مورد نظر بکشید و مرغ گریل شده را کنار آن قرار داده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پاستای زیتون و پسته با مرغ گریل
پاستای زیتون و پسته با مرغ گریل جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پاستای زیتون و پسته با مرغ گریل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .