
طرز تهیه پاستا پوتانسکا غذای مخصوص ایتالیایی
این دستورالعمل کلاسیک ایتالیایی ، ساده و آسان است پس با دنبال کردن روش پیشنهادی آشپزخونه نمناک آن را درست کنید.
ارزش غذایی پاستا پوتانسکا مواد مغذی برای هر نفر
- کالری430
- چربی10.7 گرم (1.6گرم اشباع شده )
- پروتئین14.3گرم
- کربوهیدرات 74.3 گرم (7.3گرم شکر )
- 1.6 نمک
دستور پخت پاستا پوتانسکا ایتالیایی
دستور العمل پاستا پوتانسکا ایتالیایی لذیذ
مواد اولیه :
- 2قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 6 عدد فیله ماهی خرد شده
- 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1و 1/2قاشق چایخوری فلفل چیلی
- 600 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری کچاپ گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک
- 75 گرم زیتون ، خرد شده
- 350 گرم پاستا
نحوه پخت پاستا پوتانسکا ایتالیایی
طرز تهیه :
روغن را در یک ماهی تابه داغ بزرگ حرارت دهید، ماهی را اضافه کنید و به آرامی یک دقیقه یا بیشتر سرخ کنید. پوره گوجه فرنگی و دانه های فلفل چیلی را بریزید ، حرارت را بیشتر و چند دقیقه سرخ کنید . گوجه فرنگی کنسرو شده را در سس کچاپ، ریحان خشک، زیتون بریزید. ظرف مدت 5 دقیقه سس را با حرارت کم مخلوط کنید تا غلیظ شده و خوب مزه دار کنید.
در همین حال، پاستا در یک ظرف بزرگ آب نمک 10 دقیقه بپزید و سپس پاستا را آبکش کنید و بعد دوباره داخل قابلمه بریزید و با سس بپوشانید. این غذا را با نان سیر گرم سرو کنید.
اگر جعفری و یا ریحان تازه را در یخچال دارید، آن را در انتهای طبخ خرد و اضافه کنید. هفته دیگر، وقتی برای خرید ماهی تازه اقدام می کنید، این غذای کم کربوهیدرات را با قرار دادن فیله در سس در انتهای مرحله 1 تهیه کنید و سپس با سس کمی بپوشانید. 5 تا 7 دقیقه با حرارت متوسط بپزید
نکات تکمیلی در مورد پاستا پوتانسکا
پاستا پوتانسکا جزو ماکارونی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
پاستا پوتانسکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .