
مواد لازم برای پاستا با گوشت دودی
- پاستا (پنه یا کاوتاپی یا ریگاتونی):480 گرم
- پنکتا (گوشت دودی، یک تکه ضخیم، متوسط خرد شده):120 گرم
- عصاره گوشت:1/3 فنجان
- سس مارینارا (آماده یا خانگی):1 و نیم فنجان
- خامه زده شده (پر چرب):نصف فنجان
- پنیر پارمزان:برای سرو کردن
طرز تهیه پاستا با گوشت دودی
ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید. در این فاصله سس پاستا را آماده نمایید.
گوشت دودی یا پنکتا را خرد کرده و در تابه گودی بریزید و تفت دهید تا پخته و طلایی شود.
در مرحله بعد عصاره گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید تا سس کمی غلیظ شود.
در ادامه سس مارینارا و خامه را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید با حرارت کم 10 دقیقه بپزد.
در آخر پاستا را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید ، پنیر را هم بریزید و پاستا را در ظرف موردنظر بکشید و میل نمایید.
نکته
اگر تابه ی نچسب ندارید در یک تابه ی معمولی 2 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک بریزید و به کار خود ادامه بدهید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با گوشت
پاستا با گوشت جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پاستا با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .