پاستا با گوشت
“پاستا با گوشت” دودی غذای لذیذ و متفاوت این بخش از آشپزخانه نمناک است که طرز تهیه را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای پاستا با گوشت دودی

  • پاستا (پنه یا کاوتاپی یا ریگاتونی):480 گرم
  • پنکتا (گوشت دودی، یک تکه ضخیم، متوسط خرد شده):120 گرم
  • عصاره گوشت:1/3 فنجان
  • سس مارینارا (آماده یا خانگی):1 و نیم فنجان
  • خامه زده شده (پر چرب):نصف فنجان
  • پنیر پارمزان:برای سرو کردن
پاستا با گوشت

طرز تهیه پاستا با گوشت دودی

ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید. در این فاصله سس پاستا را آماده نمایید.

گوشت دودی  یا پنکتا را خرد کرده و در تابه گودی بریزید و تفت دهید تا پخته و طلایی شود.

در مرحله بعد عصاره گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید تا سس کمی غلیظ شود.

 در ادامه سس مارینارا و خامه را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید با حرارت کم 10 دقیقه بپزد.

در آخر پاستا را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید ، پنیر را هم بریزید و پاستا را در ظرف موردنظر بکشید و میل نمایید.

 نکته

 اگر تابه ی نچسب ندارید در یک تابه ی معمولی 2 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک بریزید و به کار خود ادامه بدهید.

 پاستا با گوشت دودی

نکات تکمیلی در مورد پاستا با گوشت

پاستا با گوشت جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پاستا با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پاستا با گوشت دودی

513
این مطلب مفید بود ؟130
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ
وبگردی