
مواد لازم برای پاستا با سس پستوی مارچوبه
- مارچوبه:450 گرم
- دانه کاج یادانه ی کدو بو داده:یک چهارم فنجان
- پنیر پارمسان خرد شده:یک سوم فنجان
- سیر خرد شده:2 حبه
- آب لیموی تازه:1 ق غ
- نمک:نصف ق غ
- فلفل سیاه:یک هشتم ق چ
- روغن زیتون:نصف فنجان
- پاستای نپخته:450-500گرم
طرز تهیه پاستا با سس پستوی مارچوبه
ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید. سپس سس پستوی مارچوبه را آماده کنید.
داخل قابلمه ای به اندازه کافی آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد . در این فاصله مارچوبه ها را شسته و به اندازه های تقریبا 5 سانتی برش بزنید و در آب جوش بریزید.
بعد از 1 الی 2 دقیقه از آب جوش خارج کرده و در آب سرد بریزید تا فرآیند پخت متوقف شود.
چند تکه از مارچوبه ها را نگه دارید و مابقی را در مخلوط کن بریزید ، تخمه کدو ، پنیر پارمسان ، آبلیمو ، سیر ، روغن زیتون ، فلفل و نمک را هم بریزید و همه مواد با با هم مخلوط کنید تا به شکل پوره دربیاید.
پاستا را بعد از آبکش کردن در کاسه ای بریزید و با سس پستوی مارچوبه مخلوط کنید. پاستا را با مارچوبه هایی که کنار گذاشته بودید تزیین کرده و مقداری پنیر بریزید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس پستوی مارچوبه
پاستا با سس پستوی مارچوبه جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستا با سس پستوی مارچوبه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .