هات چاکلت
“هات چاکلت” اسپانیایی نیز همچون مدل ایتالیایی و فرانسوی غلیظ و خامه ای است. در این مدل نیز نشاسته ذرت وجود دارد تا بافتی غلیظ و دوست داشتنی به آن بدهد.

مواد لازم برای هات چاکلت اسپانیایی

  •  پودر کاکائو     ¼ پیمانه
  • رپرتاژشیر کامل   6 پیمانه 
  • شکر     ¾ پیمانه 
  • نمک     مقداری
  •  نشاسته ذرت   2 قاشق غذاخوری 
  •  عصاره وانیل       یک قاشق چایخوری
  •  شکلات 50 درصد خرد شده      230 تا 340 گرم 
هات چاکلت 

طرز تهیه هات چاکلت اسپانیایی

 ابتدا در یک ظرف شکر را به همراه نشاسته، پودر کاکائو ،ذرت و نمک با هم مخلوط میکنیم و نصف پیمانه شیر به آنها اضافه میکنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد.سپس بقیه شیر را در ظرف بزرگی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شیر بجوشد.

در حین گرم شدن شیر مخلوط کاکائو خمیر شکل را داخل شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شیر بجوشد.بعد از به جوش آمدن شیر 1 دقیقه همچنان شیر را هم بزنیدتا غلیظ تر شود . شیر را بعد از یک دقیقه جوشیدن از روی حرارت بردارید و به آن شکلات و وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات ها آب شوند.

سپس هات چاکلت را در فنجان مورد نظر سرو کنید.

هات چاکلت

نکات تکمیلی در مورد هات چاکلت

هات چاکلت جزو نوشیدنی - نوشیدنی گرم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
هات چاکلت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

هات چاکلت ، طرز تهیه هات چاکلت اسپانیایی ویژه و دلچسپ

4.511
این مطلب مفید بود ؟101
منبع : بخش آشپزی نمناک/ک.ک/ر
برچسب : هات چاکلت
وبگردی