
طرز تهیه “نان زنیان” پاراتا یک نان سنتی و خوشمزه هندی
کد مطلب : 22591زمان مطالعه : 1 دقیقه
“نان زنیان” را که به عنوان میان وعده هم میتوان آن را میل کرد؛ یک نان هندی سنتی است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم برای نان زنیان پاراتا
- آرد :3 پیمانه
- ماست :¼ پیمانه
- روغن گیاهی :4 قاشق چایخوری
- دانه خرد شده زنیان :3 قاشق چایخوری
- زردچوبه :نصف قاشق چایخوری
- فلفل :نصف قاشق چایخوری
- آب گرم : به مقدار لازم
- نمک : به میزان لازم
طرز تهیه نان زنیان پاراتا
ابتدا آرد را در کاسه ای بریزید و آب را اضافه نمایید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس سایر مواد را یک به یک افزوده و هم بزنید تا خمیر درست شود، خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود.
روی خمیر را بپوشانید و برای یک ربع کنار بگذارید تا ورآید.
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.
تابه ای را چرب کرده و روی حرارت قرار دهید ، هر خمیر را ابتدا با وردنه باز کرده و داخل تابه پهن کنید تا بپزد.
نکات تکمیلی در مورد نان زنیان
نان زنیان جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
نان زنیان را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .