
طرز تهیه “نان ترکی” پیده (Pide) تنوعی جدید در نان بربری
مواد لازم نان ترکی پیده (Pide)
- آرد:500 گرم
- آب گرم:½ پیمانه
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- دانه کنجد :2 قاشق غذاخوری
- مخمر خشک :1 قاشق غذاخوری
- شکر:1 قاشق غذاخوری
- نمک :1 قاشق غذاخوری
- سیاه دانه :1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری + مقداری

طرز تهیه نان ترکی پیده (Pide)
ابتدا آرد را در کاسه ای بزرگ بریزید و با شکر، نمک و مخمر مخلوط نمایید.
میان آرد گودالی ایجاد کرده و آب را کم کم بیافزایید و با دست ورز دهید تا خمیری یکدست درست شود.
خمیر را در یک ظرفی که چرب کرده اید بگذارید و روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت و نیم در محیطی گرم قرار دهید تا ورآید و حجم آن زیاد شود.
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و حجم آن دوبرابر شد آن را به دو قسمت تقسیم نموده و هر کدام را با وردنه باز کنید تا نازک شود.
روی خمیرها را با کاغذ روغنی بپوشانید و برای یک ربع کنار بگذارید تا استراحت کند.
کنجد و سیاه دانه را روی خمیرها بپاشید و تخم مرغ را با یک قلمو روی خمیرها بمالید و برای 10 دقیقه در فر بپزید تا برشته و طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد نان ترکی
نان ترکی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
نان ترکی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .