میگو یونانی با پنیر فتا
این خوراک دریایی یونانی، که میگو ماده اصلی تشکیل دهنده آن است هم با نان و برنج قابل سرو است و هم می تواند سس بسیار خوشمزه و سریعی برای پاستا باشد.

مواد لازم میگو یونانی با پنیر فتا

  • میگو خام (پوست و رگ گرفته ) :18 عدد
  • پنیر فتا خرد شده :100 گرم
  • گوجه فرنگی رنده شده یا کنسرو:450 گرم
  • پیاز نازک خرد شده :1 عدد
  • پیازچه نازک ورقه شده :2 عدد
  • فلفل سبز مکعبی خرد شده  :1 عدد
  • سیر ریز خرد شده  :3حبه
  • سرکه سفید :نصف پیمانه
  • روغن زیتون بودار :3 قاشق غذاخوری
  • اورگانو (آویشن) خشک و پودر شده:نصف  قاشق چایخوری
  • نمک دریایی:1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده :نصف قاشق چایخوری
  • جعفری برگ پهن خرد شده :2 قاشق غذاخوری

میگو یونانی

طرز تهیه میگو یونانی با پنیر فتا

ابتدا پیاز و فلفل سبز را خرد کرده و با دو قاشق روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شود.

پیازچه و سیر را خرد کرده و داخل تابه بریزید و تا اندازه ای که عطر سیر بلند شود و پیازچه نرم شود تفت دهید.

در ادامه گوجه را خرد کرده و به همراه ارگانو داخل تابه بریزید و اجاز دهید گوجه ها کمی نرم شده و آب آن کشیده شود.

نمک و فلفل را اندازه کرده و سرکه را بریزید و برای 10 تا 12 دقیقه اجازه دهید مواد پخته و کمی غلیظ شود.

در این فاصله میگو را پاک کرده ، بشویید و بگذارید خشک شود.

بعد از ده دقیقه میگو را افزوده و جعفری را خرد کرده و بریزید و اجازه دهید 3 تا 4 دقیقه میگو با مواد بپزد.

فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

پنیر را روی مواد بریزید و برای 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و سطح آن برشته شود.

میگو یونانی با پنیر فتا

نکات تکمیلی در مورد میگو یونانی با پنیر فتا

میگو یونانی با پنیر فتا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
میگو یونانی با پنیر فتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

میگو یونانی با پنیر فتا ، طرز تهیه میگو یونانی با پنیر فتا

4.820
این مطلب مفید بود ؟191
وبگردی