
طرز تهیه “میگو یونانی با پنیر فتا” بسیار خوشمزه و سریع
مواد لازم میگو یونانی با پنیر فتا
- میگو خام (پوست و رگ گرفته ) :18 عدد
- پنیر فتا خرد شده :100 گرم
- گوجه فرنگی رنده شده یا کنسرو:450 گرم
- پیاز نازک خرد شده :1 عدد
- پیازچه نازک ورقه شده :2 عدد
- فلفل سبز مکعبی خرد شده :1 عدد
- سیر ریز خرد شده :3حبه
- سرکه سفید :نصف پیمانه
- روغن زیتون بودار :3 قاشق غذاخوری
- اورگانو (آویشن) خشک و پودر شده:نصف قاشق چایخوری
- نمک دریایی:1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده :نصف قاشق چایخوری
- جعفری برگ پهن خرد شده :2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه میگو یونانی با پنیر فتا
ابتدا پیاز و فلفل سبز را خرد کرده و با دو قاشق روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شود.
پیازچه و سیر را خرد کرده و داخل تابه بریزید و تا اندازه ای که عطر سیر بلند شود و پیازچه نرم شود تفت دهید.
در ادامه گوجه را خرد کرده و به همراه ارگانو داخل تابه بریزید و اجاز دهید گوجه ها کمی نرم شده و آب آن کشیده شود.
نمک و فلفل را اندازه کرده و سرکه را بریزید و برای 10 تا 12 دقیقه اجازه دهید مواد پخته و کمی غلیظ شود.
در این فاصله میگو را پاک کرده ، بشویید و بگذارید خشک شود.
بعد از ده دقیقه میگو را افزوده و جعفری را خرد کرده و بریزید و اجازه دهید 3 تا 4 دقیقه میگو با مواد بپزد.
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
پنیر را روی مواد بریزید و برای 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و سطح آن برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد میگو یونانی با پنیر فتا
میگو یونانی با پنیر فتا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
میگو یونانی با پنیر فتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .