میگو سوته با پوره سیب زمینی
جنوبی ها با ماهی و میگو انواع غذاهای دریایی خوشمزه و متفاوت درست می کنند. “میگو سوته” یکی از این غذاهاست. این خوراک را با پوره سیب زمینی بخورید تا هم خوشمزه تر شود و هم سیر شوید.

مواد لازم میگو سوته با پوره سیب زمینی 

  • میگو:300 گرم  
  • قارچ:300 گرم
  • جعفری خرد شده:1 دسته 
  •  قرص عصاره گوشت یا مرغ :1 عدد
  • آرد گندم:2 ق س 
  • کره :50 گرم 

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

  •  سیب زمینی متوسط:2 عدد
  • خامه :50 گرم 
  • شیر :1 پیمانه 
  • کره :50 گرم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
میگو سوته

طرز تهیه میگو سوته

ابتدا میگوها را پاک کرده و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.

سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آن ها را بگیرید و له کنید، سپس کره و شیر را افزوده و خوب مخلوط نمایید.

مخلوط سیب زمینی را روی حرارت قرار داده و بگذارید گرم شود، سپس نمک ، فلفل و خامه را بریزید و بگذارید با حررات کم بپزد.

حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا گرم شود ، سپس میگوها را افزوده و سرخ نمایید.

در ادامه قارچ ها را به شکل ورقه ای خرد کرده و به تابه اضافه نمایید.

آرد ، عصاره و یک لیوان آب را داخل کاسه ای مخلوط کرده و بعد از اینکه قارچ کمی سرخ شد به آن اضافه کنید.

اجازه دهید سس پخته و غلیظ  شود، در آخر نمک و فلفل را بریزید و جعفری خرد شده را اضافه نمایید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

میگو سوته را در ظرف مورد نظر بکشید و پوره سیب زمینی را کنار آن بریزید و با چند برگ جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.

پخت میگو سوته

نکات تکمیلی در مورد میگو سوته

میگو سوته جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
میگو سوته را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

میگو سوته ، طرز تهیه میگو سوته با پوره سیب زمینی

59
این مطلب مفید بود ؟90
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
وبگردی