
طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو
مواد لازم برای میرزا قاسمی با کدو
- کدو سبز : نیم کیلو
- تخم مرغ : 2 عدد
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
- سیر کوبیده شده : 1 بوته
- زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو
کدوها را بشویید و بعد لایه نازکی از پوست آن را بگیرید و به صورت درشت رنده کنید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد سیرکوبیده شده را داخلش تفت دهید. سپس سیرهای تفت داده شده را از روغن در بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.
تخم مرغ ها را هم در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم مخلوط شوند و سپس در روغن سرخ کنید.
تخم مرغ ها را هم از روغن بیرون بیاورید و این بار کدوها را داخل روغن سرخ کنید. البته کدوها نباید خیلی سرخ شوند. آنها را مدام هم بزنید تا ته نگیرند.
بعد از سرخ شدن کدو ها ، سیر و تخم مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید و به همراه اضافه کردن مقداری رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه ، به کدوها ، آنها را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود.
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی
میرزا قاسمی جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .