.jpg)
مواد لازم مرغ بریان با سس گریوی (gravy)
طرز تهیه مرغ بریان با سس گریوی
ابتدا یک عدد مرغ درسته را خوب پاک کرده و محتویات شکم آن را خالی کنید، سپس بخوبی شسته و بگذارید آب اضافی اش برود.
در ادامه همه جای مرغ را با نمک و فلفل خوب ماساژ دهید تا مزه دار شود، لیمو را برش زده و به همراه آویشن و سیر داخل شکم مرغ بگذارید.
پوست اطراف شکم مرغ را با خلال دندان به هم بدوزید و پاهای آن را به کمک نخ به یکدیگر ببندید
دو عدد پیاز را به شکل حلقه ای نازک برش زده و در یک تابه عمیق و مناسب فر بچینید.
مرغ را با یک قاشق کره چرب کرده و روی پیازها قرار دهید طوری که سینه رو به بالا باشد.
مرغ را برای یک ساعت و نیم در فری که با دمای 215 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا خوب بریانی شود.
بعد از اینکه مرغ پخت و پوست آن طلایی و برشته شد از فر خارج کرده و کنار بگذارید.
محتویات داخل تابه را در یک قابلمه ریخته و به همراه آب مرغ و یک قاشق کره روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
پیازها را کمی له کرده و تکه های درشت آن را از داخل سس بیرون آورید و اجازه دهید سس غلیظ شود.
مرغ را در دیس پذیرایی قرار داده و با سسی که آماده کرده اید میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ بریان با سس
مرغ بریان با سس جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 20دقیقه میباشد .
مرغ بریان با سس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .