
طرز تهیه “مرغ با اورزو” یک طعم متفاوت از پاستا
کد مطلب : 22871زمان مطالعه : 1 دقیقه
اورزو به ماکارانی های ریز که شبیه برنج هستند گفته می شود. این غذا را می توانید در عرض کمتر از نیم ساعت تهیه و میل کنید.
مواد لازم برای مرغ با اورزو

طرز تهیه مرغ با اورزو
ابتدا مرغ را کباب کرده و کنار بگذارید ، اورزو را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت آن عمل کنید.
اورزو را در قابلمه ای بریزید و اسفناج و پوست رنده شده لیمو را افزوده و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
نمک و فلفل را اندازه کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و تکه های مرغ کبابی را روی آن بچینید . برش هایی از لیمو ترش را قرار دهید و میل کنید.
اروزو یکی از پاستاهای ایتالیایی است که به شکل دانه های برنج است.

نکات تکمیلی در مورد مرغ با اورزو
مرغ با اورزو جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ با اورزو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .