مرغ با اورزو
اورزو به ماکارانی های ریز که شبیه برنج هستند گفته می شود. این غذا را می توانید در عرض کمتر از نیم ساعت تهیه و میل کنید.

مواد لازم برای مرغ با اورزو

غذاهای خارجی

طرز تهیه مرغ با اورزو

ابتدا مرغ را کباب کرده و کنار بگذارید ، اورزو را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت آن عمل کنید.

اورزو را در قابلمه ای بریزید و اسفناج و پوست رنده شده لیمو را افزوده و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

نمک و فلفل را اندازه کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و تکه های مرغ کبابی را روی آن بچینید . برش هایی از لیمو ترش را قرار دهید و میل کنید.

اروزو یکی از پاستاهای ایتالیایی است که به شکل دانه های برنج است.

مرغ با اورزو

نکات تکمیلی در مورد مرغ با اورزو

مرغ با اورزو جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ با اورزو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مرغ با اورزو ، طرز تهیه مرغ با اورزو

59
این مطلب مفید بود ؟90
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
وبگردی