
طرز تهیه “ماهی و گردو” یک غذای شیک و لذیذ دریایی
مواد لازم برای ماهی و گردو
- گردوی خرد شده :یک فنجان
- نان خشک شده و آسیاب شده :3 قاشق غذاخوری
- پوست لیموی کاملاً رنده شده :3 قاشق غذاخور
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- شوید خرد شده :یک و نیم الی دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- فیله ماهی :5 الی 6 عدد
- سس خردل :به میزان لازم
- آب لیموی تازه :یک چهارم فنجان
طرز تهیه ماهی و گردو
ابتدا همه مواد (به جز ماهی و آبلیمو) را در مخلوط کن بریزید تا با هم میکس شوند.
قالب را با یک کاغذ روغنی پوشانده و فیله های ماهی را طوری داخل آن بچینید که قسمت پوست آن زیر باشد.
در ادامه سس خردل را روی ماهی ها بمالید و مخلوط گردو را روی آنها بریزید و با یک قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود.
ماهی ها را برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای 350 درجه روشن کرده و ماهی را برای 20 دقیقه داخل آن قرار دهید تا بپزد.
بعد از اینکه ماهی پخت آن را از فر خارج کرده و با آب لیمو و سبزیجات دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ماهی و گردو
ماهی و گردو جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
ماهی و گردو را می توانید در وعده شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .