
“ماهی بخار پز” با طعمی فوق العاده و دستور تهیه آن
مواد لازم برای ماهی بخار پز:
- ماهی سفید یا آزاد:1 عدد
- روغن زیتون:3/1 پیمانه
- آبلیمو:2/1 پیمانه
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه ماهی بخار پز:
ابتدا ماهی را تمیز کنید. به این شکل که محتویات داخل گوش را خالی کنید و از زیر شکم تا گردن آن را ببرید و تمام چیزهایی که در شکم ماهی وجود دارد را بیرون بکشید.
باله های زیر شکم و پشت ماهی را هم ببرید. برای کندن پوست ماهی هم باید از زیر سر ماهی تا بالای دمش را با کارد یک برش سطحی ایجاد کنید و به راحتی پوست را از بالا بکنید.
بعد تمام سطح رو و شکم ماهی را با روغن زیتون ، نمک ، فلفل و آبلیمو مخلوط کنید تا ماهی مزه دار شود.
در سینی فر کمی آب ریخته تا باعث بخار فر شود. ماهی را در کاغذ فویل چرب شده بپیچانید به طوری که فویل به ماهی نچسبد.
و در سینی قرار دهید.فر را با حرارت 350 درجه گرم روشن کنیدو به مدت 1 تا 1 ساعت و نیم ماهی را در فر قرار دهید تا ماهی کاملا بپزد.
ماهی پخته شده را از فر بیرون بیاورید و با دقت به ظرف مورد نظرتان انتقال دهید.تا خرد نشود. با دور چین های دلخواه دور ظرف ماهی را تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد ماهی بخار پز
ماهی بخار پز جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
ماهی بخار پز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .