
مواد لازم برای مارکیز پیتزا
طرز تهیه مارکیز پیتزا
ابتدا فلفل دلمه ای را به شکل خلالی و قارچ را ورقه ای خرد می کنیم. قارچ و فلفل را با کمی روغن زیتون تفت می دهیم تا آب آنها کشیده شده و به آنها نمک و فلفل اضافه می کنیم تا طعم دار شوند.
پیاز ها را جداگانه با کمی کره تفت داده تا سبک شوند. در این زمان که مواد پیاز و قارچ آماده می شود گلوله های 200 گرمی از خمیر آماده کرده و پهن می کنیم.
روی خمیر را کمی سس کچاپ یا سالسا زده و پنیر های تست را روی خمیر می گذاریم.
مواد قارچ آماده شده را روی نان پهن می کنیم. ابتدا ورقه های پنیر گودا را روی آن چیده و سپس پنیر رنده شده را با کمی آویشن روی پیتزا می ریزیم. باید دقت کرد که پنیر تست را نمی توان حذف کرد چون مواد از نان جدا می شوند.
روی پنیر ها را با گوجه فرنگی تزیین کرده و روی آن فلفل سیاه ساییده شده می پاشیم.
پیتزا را حدود 25 تا 35 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است، می پزیم یا 20 دقیقه بدون پنیر رنده شده، پخته و از فر خارج می کنیم، پنیر می ریزیم و دوباره 15 دقیقه در فر قرار می دهیم.
نکات تکمیلی در مورد مارکیز پیتزا
مارکیز پیتزا جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



تاریخ روز جهانی پیتزا و پخت اولین پیتزا در ایران
طرز تهیه “پیتزا تابه ای” خانگی و خوشمزه بدون نیاز به فر
طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه و خانگی
“پیتزا تابه ای” را مثل رستورانی درست کنید
وقتی پیتزا و همبرگر بلای جانتان می شود
دقایقی بعد خوردن پیتزا در بدن چه خبر می شود ؟
“پیتزا کبابی” ساده و فوق العاده خوشمزه که حتما باید امتحان کنید
دستور تهیه “کیک پیتزا” خانگی بسیار لذیذ