
“مارمالاد آلبالو”ی وانیلی خوشمزه با نکات و طرز تهیه بی نظیر
موادلازم مارمالاد آلبالوی وانیلی :
- آلبالو:2 کیلوگرم
- وانیل شکری:نصف قاشق چایخوری
- ژلاتین :4 تا 5 ورق معادل 8تا 10 گرم
- شکر :7 پیمانه (2500 گرم)
طرز تهیه مارمالاد آلبالوی وانیلی :
آلبالو ها را تمیز کنید و دم و برگ های آن را جدا کنید و بعد از شستن هسته وسط آن را در بیاورید.
سپس آلبالو ها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر را لابه لای آن بپاشید و به مدت 8 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بیندازد. بعد از 8 ساعت آب البالو ها را جدا کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
بعد از اینکه در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد آن را به آلبالو ها اضافه کنید و ظرف آلبالو ها را هم روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ربع بجوشند.
بعد از روی حرارت بردارید و بعد از کمی خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
در این فاصله ژلاتین را 2 دقیقه در آب سرد خیس دهید و بعد از آب بیرون بیاورید و با وانیل به آلبالو ها اضافه کنید .
بعد از یک دقیقه اضافه کردن ژلاتین مارمالاد آلبالو را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد در شیشه های تمیز و خشک بریزید .
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد آلبالو
مارمالاد آلبالو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد آلبالو را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .