
طرز تهیه “قرابیه تبریز” خانگی با طعم بسیار خوشمزه
کد مطلب : 18798تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
“قرابیه تبریز” نوعی شیرینی و کلوچه سنتی است که در شهرستان تبریز پخته می شود. طعم بسیار خوشمزه این شیرینی طرفداران زیادی را جمع کرده است.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم برای قرابیه
ساده ترین شیرینی خشک برای خانه دارها
طرز تهیه قرابیه تبریز
ابتدا سفیده های تخم مرغ را به همراه شکر و پودر بادام در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.
خمیر را داخل قیف بریزید و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید با فاصله از هم شیرینی ها را بزنید و روی آن ها کمی خرده پسته و بادام بریزید و برای 20 الی 30 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.
پخت خانگی قرابیه تبریز
نکات تکمیلی در مورد قرابیه تبریز
قرابیه تبریز جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
قرابیه تبریز را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .