
مواد لازم کیک سیب هلندی :
- سیب : 2 عدد
- آرد : 125 گرم
- تخم مرغ : 2 عدد
- شکر : 175 گرم
- کره : 85 گرم
- شیر : 75 میلی گرم
- دارچین : 1/2 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
- وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک سیب هلندی:
فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در ظرفی شکر ، وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا مایه ی خمیری سفت و ضخیمی به دست بیاید.
شیر را با کره مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و بعد از ذوب شده کره داخل مخلوط تخم مرغ بالا بریزید و هم بزنید.
دارچین ، بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید. تا خمیر کیک آماده شود. قالب کیک را چرب کنید و خمیر به دست آمده را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
سیب ها را بپزید و پوست آنها را بگیرید ، هسته وسط آن را خارج کنید و به برش های نازک ببرید.بعد برش ها را روی خمیر کیک بچینید و با انگشت به ته خمیر فرو ببرید.
یک قاشق شکر روی خمیر بپاشید و قالب را در فر قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه حرارت ببیند .
سپس حرارت فر را کم کنید و به 180 درجه برسانید و به مدت 20 تا 25 دقیقه حرارت دهید تا مایه کیک بالا بیاید و طلایی رنگ شود. بعد از اینکه کیک سرد شد آن را از قالب جدا کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک سیب هلندی
کیک سیب هلندی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک سیب هلندی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .