
طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی
مواد لازم برای میگو:
- میگو :1 کیلو
- پیاز:یک عدد
- تخم مرغ : یک عدد
- آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
- ماست :دو قاشق سوپخوری
- آرد :2/3 لیوان
- زعفران :نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پفکی :
ابتدا میگو را تمیز کنید و بشویید و یا میگوی تمیز شده را از بازار تهیه کنید. سپس آن را در آب پیاز بریزید و مقداری آبلیمو و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
روی آن را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
در این فاصله سس مخصوص میگو پفکی را آماده کنید. به این ترتیب که آرد ، نمک ، تخم مرغ ، زعفران ، ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
اگر سس شل بود به آن مقداری آرد و اگر هم سفت شد ، مقداری ماست به آن بیفزایید.
میگو را پس از یک ساعت از یخچال بیرون بیاورید و از آب پیاز خارج کنید و داخل سس آماده شده بریزید.
مجددا در ظرف را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید به طوری که میگوها داخل آن غوطه ور شوند.
حرارت را کم کنید و میگوها را یکی یکی داخل روغن داغ قرار دهید تا دو طرف آن طلایی شود.
نکات طلایی و مهم در تهیه میگو پفکی
- برای اینکه آب پیاز را بگیرید باید پیاز را پس از رنده کردن از داخل پارچه ای تمیز رد کنید.
- سس مخصوص میگو پفکی نباید زیاد شل و یا سفت باشد. اگر سفت شد با مقداری ماست آن را شل تر کنید و اگر شل بود با اضافه کردن مقداری آرد غلظت آن را مناسب کنید.
- برای سرخ کردن میگو ها حرارت را اندازه کنید تا روغن نسوزد.
- اندازه روغن داخل تابه باید طوری باشد که روی میگوها را بگیرد.پس از تابه کوچک استفاده کنید.
- برای اینکه میگوها ترد و پفکی شوند آن ها را زیاد سرخ نکنید.
- میگوها را پس از سرخ کردن بر روی دستمال کاغذی و یا داخل صافی بریزید.
- برای اینکه میگوها خوشمزه ترشوند آنها را بیشتر از زمان گفته شده در سس بخوابانید.
- میگو پفکی را با سس گوجه و یا سس فلفل سرو کنید تا خوش طعم تر شوند.
- میگو سوخاری به علت سرخ شدن دارای کالری بالایی بوده و مصرف آن برای سالمندان مناسب نمیباشد.
نکات تکمیلی در مورد میگو پفکی
میگو پفکی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
میگو پفکی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .