تهیه میگو پفکی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

کد مطلب : 281تعداد نظرات : 16 نظرزمان مطالعه : 2 دقیقه
برای آموزش گام به گام تهیه غذای خوشمزه و مقوی “میگو پفکی” با آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.

مواد لازم برای میگو:

  • میگو :1 کیلو
  • پیاز:یک عدد
  • تخم مرغ :  یک عدد
  • آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
  • ماست :دو قاشق سوپخوری
  • آرد :2/3 لیوان
  • زعفران :نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی :

ابتدا میگو را تمیز کنید و بشویید و یا میگوی تمیز شده را از بازار تهیه کنید. سپس آن را در آب پیاز بریزید و مقداری آبلیمو و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

در این فاصله سس مخصوص میگو پفکی را آماده کنید. به این ترتیب که آرد ، نمک ، تخم مرغ ، زعفران ، ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

اگر سس شل بود به آن مقداری آرد و اگر هم سفت شد ، مقداری ماست به آن بیفزایید.

میگو را پس از یک ساعت از یخچال بیرون بیاورید و از آب پیاز خارج کنید و داخل سس آماده شده بریزید.

مجددا در ظرف را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید به طوری که میگوها داخل آن غوطه ور شوند.

حرارت را کم کنید و میگوها را یکی یکی داخل روغن داغ قرار دهید تا دو طرف آن طلایی شود.

میگو پفکی

نکات طلایی و مهم در تهیه میگو پفکی 

  1. برای اینکه آب پیاز را بگیرید باید پیاز را پس از رنده کردن از داخل پارچه ای تمیز رد کنید.
  2. سس مخصوص میگو پفکی نباید زیاد شل و یا سفت  باشد. اگر سفت شد با مقداری ماست آن را شل تر کنید و اگر شل بود با اضافه کردن مقداری آرد غلظت آن را مناسب کنید. 
  3. برای سرخ کردن میگو ها حرارت را اندازه کنید تا روغن نسوزد.
  4. اندازه روغن داخل تابه باید طوری باشد که روی میگوها را بگیرد.پس از تابه کوچک استفاده کنید.
  5. برای اینکه میگوها ترد و پفکی شوند آن ها را زیاد سرخ نکنید.
  6. میگوها را پس از سرخ کردن بر روی دستمال کاغذی و یا داخل صافی بریزید.
  7. برای اینکه میگوها خوشمزه ترشوند آنها را بیشتر از زمان گفته شده در سس بخوابانید.
  8. میگو پفکی را با سس گوجه و یا سس فلفل سرو کنید تا خوش طعم تر شوند.
  9.  میگو سوخاری به علت سرخ شدن دارای کالری بالایی بوده و مصرف آن برای سالمندان مناسب نمیباشد.

 

 

 

نکات تکمیلی در مورد میگو پفکی

میگو پفکی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
میگو پفکی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه میگو پفکی + نکات تهیه میگو پفکی

4.52580
این مطلب مفید بود ؟2335245
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
16 نظر به ثبت رسیده است
مینا1395-12-07
ممنون از دستور تهیه تون و سایت خوبتون
درست کردم خیلی خوب شد
3816
نگين1396-09-22
سلام مادر بزرگ من اين غذا رو درست كرد خيلي خوش مزه بود
3220
هلیا1395-12-13
مرسی بابت این دستور میگو، خیلی عالیه
4617
مسعود1396-01-06
عالیییییییییی
3114
بانی1396-01-29
بنظر نسبت آرد به تخم مرغ و ماست خیلی زیاده ،بنظر من فقط یک لیوان آرد کافیه برای یک تخم مرغ و دو ق ماست
3823
حسنا1397-08-10
نوشته دو سوم لیوان
219
شقایق 1396-03-27
عالی شد.ممنون از دستور تهیه خوبتون.
2011
شکیبا 1396-04-25
سلام خیلی ممنون از سایت خوبتون
1712
دلارام1396-05-26
مرسی عالی بود،خیلی خوشم اومد
115
رزا1396-06-22
درستش کردم. واقعا عالییییییییی بود. خوش طعم و خوشمزه. ممنون
3116
یاس1396-07-06
من میگو سوخاری درست کردم چرا شیرین شد؟؟
3332
نسرین1396-07-27
سلام من مرغ پفکی درست کردم ولی نرم شد.دلیلیش چیه؟
3225
ناشناس1396-08-05
عالییه واقعا
118
شاهین 1396-08-13
با سلام میگو با ارد شیرینی و تخم مرغ و بکین پودر خیلی کم نمک بهتر از میشه چون این عزیزی که این عکس گذاشته خمیرش خیلی زیاده و 10 دقیقه بمونه باید بندازی بره با تشکرررررررررر
2419
م ب1399-02-25
سلام
من یه ق چ پودر سیر و یه ق غ آب نارنج و لیموترش و کمی نمک اضافه کردم

به سسش هم یک قاشق غذاخوری سرصاف پودرسیر اضافه کردم و نصف قاشق چایخوری کمتر دارچین
خیلی خیلی خوشمزه شد

مقدارمیگوی من کمتر یک کیلو بود

چون میگوهام درشت بود هرکدوم رو سه قسمت هم کردم
53
سپنتا1399-06-22
سلام
ممنون از اموزشتون
میگو را به روش پخت شما درست کردم بسیار عالی وخوشمره شد
البته با کمی تغییرات:به جای اب پیاز از سیر وپیاز رنده شده استفاده کردم،و زعفرانم همون ابتدای کار به میگو اضافه کردم
03
وبگردی