
دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص
مواد لازم برای مرغ تنوری با پاستا :
- سینه مرغ :1 عدد
- پاستا کوچک :1 پیمانه
- گوجه فرنگی :2 عدد
- سیر:1 حبه
- پیاز :1 عدد
- پنیر پارمزان رنده شده :4 ق غ
- پنیر موزارلا :1 پیمانه
- جعفری خرد شده :2 ق غ
- سوخاری نان :نصف پیمانه
- کره :3 ق غ
- روغن زیتون :نصف پیمانه
- نمک و فلفل و ارگانو :به میزان لازم
طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا :
در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .
مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .
روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید .
داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنیدبه علاوه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .
کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید .
حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .
نکات تکمیلی در مورد مرغ تنوری ایتالیایی
مرغ تنوری ایتالیایی جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
مرغ تنوری ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .