
آموزش درست کردن شیرینی سنتی “قطاب” خانگی
مواد لازم برای درست کردن قطاب
- آرد :به مقداری لازم
- شیر :1پیمانه
- روغن جامد :1 پیمانهقطاب
- بیکینگ پودر :1 قاشق چای خوری
مواد میان قطاب :
- پودر بادام : 51 گرم
- پودر گردو :51 گرم
- پودر شکر :211 گرم
- هل :1 قاشق مرباخوری
روش درست کردن قطاب:
روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود.بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.
بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید ، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر بدست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد .
خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن ، 15 دقیقه در داخل فریزر بگذارید .
در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .
بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.
مقداری از مواد میانی را لایه خمیر ها بریزید و 2 سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرغ کنید. سپس قطاب ها را داخل مخلوط پودر پسته ،بادام و شکر بغلطانید.
نکات تکمیلی در مورد قطاب
قطاب جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
قطاب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .