
طرز تهیه فیله مرغ پفکی با طعمی دلچسپ
طرز تهیه فیله مرغ پفکی
- زمان پخت برای پخت :20 دقیقه
- زمان آماده سازی مواد:15دقیقه
- مناسب برای 5 نفر
مواد لازم برای فیله مرغ پفکی
- فیله مرغ : 5 تکه
- ماء الشعیر : یک پیمانه
- آب : یک پیمانه
- آرد : 5/1 پیمانه
- بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
- فلفل قرمز و سیاه : 2/1 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل : 4/1 قاشق چایخوری
- پودر سیر : یک قاشق چایخوری
- روغن مایع : به میزان لازم
طرز تهیه فیله مرغ پفکی
ماءالشعیر را با بکینگ پودر و آب مخلوط کنید و کم کم آرد را به آن اضافه کنید.تا سس مانند ماست غلیظ شود.
فیله های مرغ را به صورت نواری و بلند برش بزنید و به نمک ، فلفل و پودر سیر و زنجفیل آغشته کنید تا مزه دار شوند.
بعد فیله ها را به صورت تک تک داخل سس بزنید و در روغن داغ که فیله ها در آن غوطه ور شوند با حرات ملایم سرخ کنید. سپس فیله ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود . فیله پفکی را با سس تارتار سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد فیله مرغ پفکی
فیله مرغ پفکی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
فیله مرغ پفکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .