
طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل
مواد لازم برای درست کردن جوجه چینی :
طرز تهیه جوجه چینی :
آرد ذرت را با بیکینگ پودر ، آرد برنج ، آرد گندم و نمک مخلوط کنید و بعد ماء الشعیر را کم کم به آرد های مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر مانند حلیم غلیظ شود.
خمیر آماده شده را 2 ساعتی استراحت دهید.
در این فاصله سینه مرغ را به صورت فیله برش دهید و بعد از اینکه خمیر استراحت کرد ، فیله ها را در آن بغلتانید تا هر دو طرف آن ها خمیری شود.
سپس فیله ها را در روغن سرخ کنید .
بستگی به ذائقه تان میتوانید به دلخواه از پیاز و سیب زمینی استفاده کنید. و با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیره میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد جوجه چینی
جوجه چینی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
جوجه چینی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .