
شیرینی ملکه بادام را چگونه و با چه موادی تهیه می کنند؟
مواد لازم شیرینی ملکه بادام:
- آرد شیرینی :نصف پیمانه
- پودر شکر:1/3 پیمانه
- خامه:2 قاشق سوپخوری
- بیکینگ پودر :1/8 قاشق چایخوری
- روغن :1/3 پیمانه
- تخم مرغ:1 عدد
- شکر :1/4 پیمانه
- شیر:1/8 پیمانه
- وانیل :1/8قاشق چایخوری
- عسل :1/3 پیمانه
- خلال بادام:1 پیمانه
- کره :1/8پیمانه
- زعفران آبکرده :1/4 قاشق مرباخوری
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام:
روغن و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا سبک و کرم رنگ شود. بعد تخم مرغ را به همراه وانیل به آن اضافه کنید و یک دقیقه ای هم بزنید.
سپس خامه و شیر را به مواد بیفزایید و با لیسک هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و دو تا سه بار الک کنید.بعد کم کم به مواد بالا اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.این خمیر احتیاج به ورز دادن ندارد.
خمیر را در کف یک سینی چرب شده به طور یکدست پهن کنید و داخل فر گرم شده با حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار دهید .
در فاصله ای که شیرینی در حال پخت است مواد رویه آن را آماده کنید.
در این مرحله بقیه مواد گفته شده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که مایه یکی دو جوش بزند.
وقتی که اطراف خمیر طلایی شد بلافاصله مواد رویه را روی آن پهن کنید و مجددا سینی را داخل فر قرار دهید تا روی آن هم طلایی شود.
پس از پخت، شیرینی ملکه بادام را از فر خارج کنید و همون طور گرم شیرینی را به شکل مربع یا مستطیل برش بزنید و بعد از خنک شدن باکاردک شیرینی ها را از سینی جدا کنید.
پخت شیرینی ملکه بادام در خانه
نکات تکمیلی در مورد ملكه بادام
ملكه بادام جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ملكه بادام را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .