
طرز تهیه خوشمزه و جا افتاده “شامی گیلانی” برای 5 نفر
مواد لازم شامی گیلانی
پخت شامی گیلانی خوشمزه
روش تهیه شامی گیلانی
لپه را از چند ساعت قبل در آب خیس دهید . بعد آن را با مقداری آب بپزید.
سبزی ها را هم پاک کنید و بشویید . بعد از اینکه آبش رفت خرد کنید.
سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید. و بعد از پخته شدن پوست آن را بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.
سپس لپه پخته شده را به همراه سیب زمینی رنده شده ، سبزی خرد شده و گوشت چرخ کرده ، پیاز و مقداری گردو داخل غذاساز بریزید تا با هم مخلوط شوند.
بعد مقداری ادویه را به همراه یک قاشق زعفران و تخم مرغ ها به مواد مخلوط شده اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید.
به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کنید و با دست به آن فرم دهید و در روغن داغ شده سرخ کنید.
شامی های سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. سپس در کنار سبزیجات ، زیتون و گوجه فرنگی سرو کنید.
شامی گیلانی با لپه
نکات تکمیلی در مورد شامی گیلانی
شامی گیلانی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
شامی گیلانی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .