مواد لازم برای شامی گوشت

طرز تهیه شامی گوشت
آب پیاز رنده شده را بگیرید و با گوشت و سیر مخلوط کنید .سپس تخم مرغ ها را به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه و کمی آرد نخود چی به مواد گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مایه گوشت چسبنده شود.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس به اندازه دلخواه از مواد گوشت بردارید و با دست فرم دهید و داخل روغن داغ شده قرار دهید تا دو طرف آن سرخ شود.
در کنار شامی میتوانید چند حلقه گوجه فرنگی هم سرخ کنید و به همراه نان یا برنج میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد شامی گوشت
شامی گوشت جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
شامی گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .