
سویچه میگو یک پیش غذای خوشمزه و مغذی است سویچه میگو یک غذای دریایی مکزیکی است “سویچه میگو” را با چیپس میل کنید.
مـواد لازم برای سویچه میگو
- 2 لیتر:آب
- 1/4 فنجان:نمک
- 400 گرم:میگو خام پوست کنده
- آب 2 عدد:لیمو
- آب 2 عدد:پرتقال
- 1 فنجان:خیار پوست کنده خرد شده
- 1 فنجان:کرفس خرد شده
- 1 فنجان: گوجه فرنگی خرد شده
- 1 عدد:آواکادو خرد شده
- 1 قاشق غذا خوری:گشنیز خرد شده
- 1/4 فنجان: روغن زیتون
- 1/4 قاشق چای خوری:نمک
طرز تهیه سویچه میگو، غذای دریایی مکزیکی
ابتدا میگو را پاک کرده و آن را خوب بشویید. سپس میگو را در آب جوش بریزید تا 3 دقیقه بپزد، میگو را آبکش کرده و بگذارید خشک شود.
در مرحله بعد کاسه ای بردارید و میگو را داخل آن خرد کنید ، خیار ، ساقه کرفس ، آب پرتقال و آب لیمو را بریزید و مخلوط را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
در آخر بقیه مواد را به مخلوط میگو افزوده و در ظرف مورد نظر بکشید ، سویچه را با مقداری چیپس تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سویچه میگو
سویچه میگو جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سویچه میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .