
دستور پخت سوپ سرد غذای روزهای گرم
مواد لازم برای سوپ سرد
- دوغ :1 لیوان
- ماست ساده یا همزده 1 لیوان
- دانه ذرت نصف لیوان
- گوجه فرنگی رسیده 1 عدد متوسط
- خیار 1 عدد متوسط
- شوید تازه به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ سرد
ابتدا شوید ها را تمیز کنید و پس از شستن و خشک کردن به صورت درشت خرد کنید.سپس خیار و گوجه فرنگی را هم به صورتی نگینی خرد کنید .
ظرفی را انتخاب کنید و ماست و دوغ را در آن مخلوط کنید.بعد به آنها شوید ، ذرت ، خیار و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و داخل آنها مقداری نمک و فلفل بپاشید.
اگر هم دوست داشتید میتوانید مقداری نعناع خشک هم برای متعادل کردن طبعش بریزید. و یا از کشمش برای خوشمزه تر کردنش استفاده کنید و در آخر از گل محمدی برای تزیین سوپ استفاده کنید و در کنار نان سرو کنید.
دقت کنید برای اینکه گوجه فرنگی در سوپ له نشود آن را زیاد هم نزنید.
خوشمزه تر شدن سوپ سرد
چنانچه دوست داشتید که سوپ شما شیرین تر باشید می توانید مقداری کشمش به مواد اضافه کنید که طعمش بسیار خوب خواهد شد.
زیبا تر شدن سوپ سرد
برای تزیین کردن شیک سوپ می توانید از گل محمدی بر روی سوپ استفاده کنید و حتما دقت داشته باشید که زیاد هم نزنید تا گوجه فرنگی ها له شوند و ظاهر سوپ را خراب کنند.
نکات تکمیلی در مورد سوپ سرد
سوپ سرد جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سوپ سرد را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .