سوپ ذرت
“سوپ ذرت” علاوه بر خواص فراوان، بسیار سریع آماده می شود به شرطی که از کنسرو آن استفاده کنید.

مواد لازم برای سوپ ذرت

  • کنسرو ذرت :800 گرم
  • روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
  • پیاز سفید متوسط:یک عدد، نگینی شده
  • سیر :2 حبه، رنده شده
  • فلفل سفید :یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • آب مرغ:یک و نیم لیتر
  • خامه :یک دوم پیمانه
سوپ
 طبخ سوپ ذرت

طرز تهیه سوپ ذرت

قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز نگینی شده را داخل آن تفت دهید. بعد از4 دقیقه تفت دادن پیاز سیر و پودر فلفل سفید را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سه چهارم از ذرت را یعنی 265 گرم ، داخل قابلمه اضافه کنید و پس از 3 دقیقه تفت دادن ،آب مرغ را هم اضافه کنید.حرارت را بالا ببرید تا سوپ به جوش بیاید.
بعد شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید تا 20 دقیقه ای سوپ بپزد.
سپس سوپ را به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید تا صاف و یکدست شود. بعد از این مرحله ذرت باقیمانده را به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و چند دقیقه قبل از سرو سوپ خامه را داخل آن مخلوط کنید.
سوپ ذرت

 پخت سوپ ذرت

نکات تکمیلی در مورد سوپ ذرت

سوپ ذرت جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ ذرت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ ذرت ، طرز تهیه سوپ ذرت

4.857
این مطلب مفید بود ؟552
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
برچسب : ذرت
وبگردی