
یکی از انتخاب های خوب غذایی برای افطار و سحر مخصوصاً در این روزهای گرم و بلند سال، “سوپ حریره” است. چون حاوی آب و فیبر بسیاری می باشد.
مواد لازم برای سوپ حریره
- گوشت بره :400 گرم
- زردچوبه :1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه:1/5 قاشق چای خوری
- پودر دارچین :1 قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل :1/4 قاشق چای خوری
- کره :2 قاشق غذاخوری
- کرفس خرد شده :3/4 فنجان
- پیاز سفید خرد شده :1 عدد
- پیاز قرمز خرد شده :1 عدد
- گشنیز تازه :1/2 فنجان
- گوجه فرنگی خرد شده:800 گرم
- آب:7 فنجان
- عدس :3/4 فنجان
- نخود:425 گرم
- ورمیشل:110 گرم
- تخم مرغ زده شده :2 عدد
- لیمو تازه :1 عدد
- نمک :به مقدار کافی
طرز تهیه سوپ حریره
قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و داخل آن گوشت بره را به همراه کرفس ،پیاز ،دارچین ،فلفل ، زردچوبه، زنجبیل، کره و گشنیز را بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و هر 5 دقیقه یک بار مواد را هم بزنید.
بعد از یک ربع پخت مواد داخل قابلمه گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و میگذاریم تا به مدت 15 دقیقه حرارت ببیند و با بقیه مواد ترکیب شود.
در مرحله آخر، عدس و 7 فنجان آب را اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش آید.
بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مواد سوپ به مدت 2 ساعت خوب بپزد.
در 10 دقیقه پایانی پخت نخود پخته شده و رشته فرنگی را داخل سوپ بریزید و حرارت را بالا ببرید تا به خورد مواد بروند و رشته ها نرم شوند.
سپس یک تا 2 دقیقه قبل از برداشتن سوپ از روی حرارت تخم مرغ ها و آب لیمو را به آن اضافه کنید.
سوپ حریره خوشمزه شما آمادست و میتوانید میل کنید.
آموزش درست کردن سوپ حریره
نکات تکمیلی در مورد سوپ حریره
سوپ حریره جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوپ حریره را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .