
مواد لازم سوپ جو سفید
- جو پوست گرفته : 100 گرم
- آب گوشت : 5 فنجان
- هویج : 1 عدد
- خامه : 30 گرم
- سس سفید : 1 فنجان
- فلفل : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ جو سفید
برای پخت این سوپ خوش طعم اول از هرکاری بهتر این است که یک یا دو ساعت قبل جو را پس از شستن خیس کنید چرا که این کار باعث زود پخته شدن آن میشود.
سپس جو را همراه با آب گوشت بگذارید بپزد تا جایی که غلیظ شده و لعاب بیندازد و پس از لعاب انداختن هویج رنده شده را افزوده و اجازه دهید چند جوش بزند و جو پخته شود جو که پخته شد حال سس سفید را به سوپ اضافه کنید و بگذارید سوپ به خوبی و آرامی بجوشد و به غلظت کافی برسد و در نهایت سوپ را در ظرف سوپ خوری سرو کرده و خامه را روی آن بریزید و مقداری جعفری خرد شده همچنین روی سوپ بپاشید.
توجه داشته باشید که چنانچه مقادیر مواد اولیه این سوپ را رعایت کنید برای 4 تا 6 نفر کافی می باشد.
نکات تکمیلی در مورد سوپ جو سفید
سوپ جو سفید جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
سوپ جو سفید را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .