
درست کردن سوپ بوقلمون
زمان آماده سازی مواد:50دقیقه
مناسب برای :6 نفر
مواد لازم برای درست کردن سوپ بوقلمون :
- کره: 50گرم
- روغن: یک قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ: یک عدد نگینی شده
- سینه بوقلمون: 500گرم خرد شده
- سیر: 2حبه ساطوری
- آب: به میزان لازم
- گوجه فرنگی: 4عدد پوره شده
- پودر سوپ آماده مرغ: یک دوم بسته
- مخلوط کرفس ،هویج،قارچ،پیازچه،بروکلی: حدود 3پیمانه
- اورگانو،ریحان: مجموعا یک و یک دوم قاشق مرباخوری
- فلفل: به مقدار لازم
- نودل: یک پیمانه
دستور پخت سوپ بوقلمون :
دستور پخت سوپ بوقلمون به صورتی است که ابتدا باید کره و روغن را گرم کنید و پیاز را به آن اضافه کنید تا مقداری سبک شود.سپس سینه بوقلمون را همراه با سیر به آن اضافه کنید و به مدت چند ثانیه آن را تفت بدهید.
در مرحله بعدی آب را به آن بیافزایید و وقتی به اواسط پخت رسیدید سوپ مرغ و گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید و فرصت دهید تا سینه بوقلمون به خوبی مغز پخت شود.سپس اگر تمایلی داشتید سبزیجات خرد شده را کمی تفت بدهید و بلافاصله به مواد فوق بیافزایید و در نهایت ریحان،نودل،فلفل و اورگانو را به سوپ اضافه کرده و پس از 5 دقیقه در ظرف دلخواه سرو کرده و میل کنید.
نکات مهم در درست کردن سوپ بوقلمون :
* این دستور پخت حاوی 110 گرم پروتئین،80 گرم چربی،1150 گرم کربوهیدرات و 1760 کیلو کالری انرژی می باشد.
* گوشت بوقلمون به علت دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان که پیش ساز سروتونین در بدن است برای بیماری ام اس مفید بوده و بسیار شادی آور می باشد.
* ناگفته نماند بر حسب ذائقه تان می توانید به جای اورگانو از آویشن استفاده نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ بوقلمون
سوپ بوقلمون جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 50دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سوپ بوقلمون را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .