
طرز تهیه یک پیش غذای مقوی و خوشمزه با “سوپ باقالی”
کد مطلب : 18302زمان مطالعه : 1 دقیقه
این مقدار مناسب برای 5 نفر و زمان آماده سازی و تهیه “سوپ باقالی” 40 دقیقه می باشد.
مواد لازم برای سوپ باقالی
پیش غذای خوشمزه با سوپ باقالی
طرز تهیه سوپ باقالی
کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره داغ شود سپس پیاز را نگینی خرد کنید و داخل کره تفت دهید.
سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده را به همراه باقلای نیم پز شده ، آب مرغ و دو پیمانه آب به داخل قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و بگذارید تا مواد جوش بیاید.
آرد ذرت را با کمی از آب سوپ در حال جوش مخلوط کنید، و در داخل سوپ بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند.
پس از نیم ساعت پخت سوپ ، جعفری را اضافه کنید و بعد از جا افتادن سوپ آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
سوپ باقالی
نکات تکمیلی در مورد سوپ باقالی
سوپ باقالی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ باقالی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .