
“سس سالسا” یکی از چاشنی های مزه دهنده به غذا می باشد که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک شرح خواهیم داد.
مواد لازم برای سس سالسا
- فلفل قرمز تند :2 عدد
- گوجه فرنگی :500 گرم
- پیاز سفید:یک عدد
- سیر خرد شده :یک قاشق چایخوری
- زیره سبز:1/2 قاشق چایخوری
- پونه خشک :1/4 قاشق چایخوری
- نمک :1/4 قاشق چایخوری
- فلفل دلمه ای :2 عدد متوسط
سس سالسا مکزیکی
طرز تهیه سس سالسا
دانه های فلفل دلمه ای را بیرون بیاورید و فلفل ها را خوب ریز کنید.
سپس داخل یک مخلوط کن گوجه فرنگی ، پیاز، سیر، زیره، پونه کوهی، فلفل قرمز تند و نمک را بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
بعد فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر هم بزنید تاسس شما آماده شود.
سس سالسای آماده شده را در یخچال نگهداری کنید.
سس سالسا خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد سس سالسا
سس سالسا جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .