
این سس دلپذیر را می توانید همراه با سالاد یا روی نان تست به عنوان پیش غذا سرو کرد.
مواد لازم سس زیتون:
- روغن زیتون:1 لیتر
- زیتون سبز بدون هسته:800 گرم
- زیتون سیاه بدون هسته:400 گرم
- ریحان:150 گرم
- نعناع:200 گرم
- نمک و فلفل:به میزان کافی
طرز تهیه سس زیتون:
زیتون ها را به همراه نعناع ، ریحان ، نمک و فلفل در دستگاه غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند.
در هنگام میکس کردن مواد در داخل دستگاه به تدریج روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید تا روغن به خورد مواد برود و سس نرم و یکدستی به وجود بیاید.
نکات تکمیلی در مورد سس زیتون
سس زیتون جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .



آموزش طرز تهیه “رب ازگیل” خانگی بسیار خوشمزه
طرز تهیه سس گوجه فرنگی در خانه با طعمی دلپذیر
راحترین روش برای تهیه “سس ارده” مقوی
طرز تهیه “سس پیتزا” به صورت خانگی با گوجه فرنگی
طرز تهیه “سس انبه” لبنانی مخصوص فلافل
“سس قارچ” را با این روش در خانه درست کنید!
دستور تهیه “سس بولونز” خوشمزه برای اسپاگتی
طرز تهیه سس تند مایونز چیپوتل در خانه