
شیوه درست کردن “سس تری یاکی” برای مزده دار کردن گوشت
کد مطلب : 15901زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سس تری یاکی” چاشنی مزه دار کننده ژاپنی که هر نوع گوشتی را با آن می توانید به مراتب لذیذ و ترد تر کنید. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
مواد لازم سس تری یاکی (Triyaki)
طرز تهیه سس تری یاکی (Triyaki)
در یک کاسه سس سویا را به همراه ریشه زنجفیل ، سیر و شکر قهوه ای با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
از این سس برای مزه دار کردن گوشت ، مرغ و ماهی میتوان استفاده کرد.
نکات تکمیلی در مورد سس تری یاکی
سس تری یاکی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه