
نحوه درست کردن “سرکه سوشی” در خانه و نکات مهم آن
کد مطلب : 16841زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرکه سوشی چاشنی ویژه ای برای اکثر غذاهای ژاپنی مخصوصاً سوشی و ساشیمی محسوب می شود. شما می توانید به راحتی و در کمتریت زمان “سرکه سوشی” را تهیه نمایید. این سرکه در 15 دقیقه آماده می شود.
مواد لازم برای سرکه سوشی :
- سرکهٔ برنج :½ پیمانه (125 گرم)
- نمک :½ قاشق چای خوری
- شکر:¼ پیمانه ( 55 گرم)
طرز تهیهسرکه سوشی :
در یک کاسه شکر ، نمک و سرکه را مخلوط میکنیم تا شکر و نمک در سرکه حل شوند.
اگر هم دوست داشته باشید چاشنی شما شورتر و یا شیرین تر شود میتوانید مقدار نمک و شکر را در این دستور تهیه تغییر دهید .
قبل از استفاده از این سوشی آن را روی حرارت قرار دهید تا هم غلیظ تر شوند و هم گرم سرو شود.
نکات تکمیلی در مورد سرکه سوشی
سرکه سوشی جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه