رشته پلو قیسی
“رشته پلو قیسی” یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است.

مواد لازم رشته پلو قیسی :

  • رشته پلویی :1 پیمانه
  • برنج :3پیمانه
  • قیسی :100گرم
  • برگه زرد آلو :100گرم
  • کره :100گرم
  • پیاز داغ :3 قاشق سوپخوری
  • دارچین :1 قاشق چایخوریرشته پلو قیسی
  • زعفران دم کرده :1 قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم

رشته پلو قیسی

روش تهیه رشته پلو قیسی

برنج را بشویید و از 3 تا 4 ساعت قبل با آب و نمک خیس دهید.بعد از خیس خوردن برنج آن را در ّب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود.

سپس رشته  را در آب برنج بریزید و بعد از چند جوش برنج را آبکش کنید.

قیسی و برگه زرد آلو را به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس دهید . بعد آنها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر ، پیاز داغ ، زردچوبه و فلفل ، تفت دهید.

در آخر زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود.

کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید .

این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.

برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه های قیسی ، دارچین و خلال پسته و نیز فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد رشته پلو قیسی

رشته پلو قیسی جزو غذای محلی - اردبیل میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
رشته پلو قیسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

رشته پلو قیسی ، طرز تهیه رشته پلو قیسی

524
این مطلب مفید بود ؟240
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
وبگردی