
برای درست کردن “خورش کدو حلوایی” بسیار خوشمزه همراه آشپزخانه نمناک باشید.
مواد لازم خورش کدو حلوایی
- گوشت مغز ران گوسفند :500 گرم
- زعفران ساییده شده :یک قاشق چایخوری
- شکر :یک قاشق غذاخوری
- کدو حلوایی :500 گرم
- رب :یک قاشق غذاخوری
- پیاز :دو عدد
- نمک :به میزان لازم
- فلفل :به میزان لازم
- زردچوبه :یک قاشق چایخوری
- روغن کانولا :5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
کدو را به طول و ضخامت 5 سانتی متر برش بزنید و در کمی روغن تفت دهید. گوشت را هم در پیاز و مقداری زردچوبه تفت دهید و وقتی گوشت سرخ شد به آن مقداری آب اضافه کنید تا خوب پخته شود.
بعد از پخت کامل گوشت ، رب را در مقداری آب حل کنید و به همراه نمک ، فلفل ، شکر و زعفران ، به خورش اضافه کنید تا خورش مزه دار شود.
در آخر هم کدو را به خورش اضافه کنید و بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.
نکات تکمیلی در مورد خورش کدو حلوایی
خورش کدو حلوایی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش کدو حلوایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .